Over ons

Een kijkje in de keuken, welkom!

Even voorstellen: dat is wel zo vriendelijk

Een jong bedrijf, natuurlijk roept dat vragen en interesse op! Geen probleem, om u al een beetje een idee te geven staat deze pagina bomvol informatie. Hier vindt u informatie over wie ik ben, wat ik allemaal doe met Young Technology, waar we werken en ik beantwoord nog een paar veelgestelde vragen. Blijft u nog zitten met vragen? Neem gerust contact op, geen vraag is teveel.

Wie?

Wie zit er achter al dat oranje?  Ik ben Daan: 21 jaar, student HBO Engineering op de HZ in Vlissingen en vanuit mijn passie voor technologie heb ik Young Technology opgericht. Een bedrijf beginnen was al lang een droom en gek was dat niet: wat lang geleden begon als hier en daar een computer bouwen of een wifi netwerk repareren liep langzaam uit de hand. Een bedrijfsnetwerkje hier en een website daar, alles begon het niveau ‘handige buurjongen’ te ontgroeien. 

De volgende stap is dan een bedrijf beginnen. Voor een student is dat een flinke stap, maar de voordelen zijn enorm: alles kan professioneler, goedkoper, ik kan garanties bieden, facturen schrijven en misschien nog wel belangrijker, ik kan groeien en doorgaan met wat ik leuk vind. Klanten blij en ik blij, wat wil een ondernemer nog meer!

Daan de Koning

Young technology

Wat?

Grotere bedrijven hebben een technische dienst die onderhoud en aanleg van verschillende systemen uitvoert, maar er ook is wanneer iemand vragen of problemen heeft met de apparatuur waar ze mee werken. Young Technology doet precies dat, maar dan voor iedereen die geen technische dienst in de gang heeft zitten! Voor particulier en MKB kunnen we diverse technische systemen onderhouden en aanleggen. Natuurlijk kunt u voor advies binnen een bestaande situatie ook bij ons terecht!

Een passie voor technologie en ruime ervaring binnen de IT hebben gezorgd voor een brede kennis van allerlei systemen. Die veelzijdigheid geeft ons een unieke kijk op de markt en die kennis verwerken we graag in ieder project dat we doen. 

Waar?

Officieel gevestigd in Vlissingen, maar half-time woonachtig in Hulst. Dit zorgt ervoor dat Middelburg en Terneuzen ook bediend kunnen worden met minimale voorrijkosten! Benieuwd of we voordelig op uw locatie kunnen komen? Neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

We beantwoorden ze graag!

Zeker! Goed nieuws: ze hebben net zoveel oranje als de website!

Zeker niet, ondanks dat ik student ben staat dit bedrijf volledig los van school. Gelukkig maar, want ik ga hier langer mee door dan dat mijn schoolcarrière gaat duren!

Eenmanszaak, maar toch staat er overal 'we' of 'ons'? Dit komt omdat naar mijn mening Young Technology niet alleen draait op 1 persoon!

Als eenmanszaak is Young Technology uiteindelijk volledig mijn verantwoordelijkheid, maar zonder advies van vrienden in andere vakgebieden was het nooit gelukt! Ook handig: bij grote opdrachten is het inzetten van 'hulptroepen' zo gebeurd. 

Zoals met meer dingen: door vallen en opstaan. Alle werkzaamheden die ik met Young Technology uitvoer zijn begonnen als hobby. en worden nu toegepast met de professionaliteit van een bedrijf. Geen vaste procedures, gewoon altijd een oplossing op maat!

De garantieperiode is zoals wettelijk voorgeschreven en zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden. 

 

In het kort kunt u als klant een systeem verwachten dat minimaal 2 jaar meegaat, met uitzondering van slijtagegevoelige delen en delen die aangepast zijn zonder navraag bij Young Technology.

Een beetje suiker alsjeblieft, bedankt voor het vragen! 🙂 

Contact: vrijblijvend en voor alle vragen of problemen

Bedrijfsinformatie

Young Technology
Van der Maelstedeweg 62
4561GV Hulst

Hoe kunt u ons bereiken

Daan de Koning
Telefoon/Whatsapp: 0118 -233009
Mail: daan@youngtechnology.nl

Praktische informatie

KVK: 74612549
Bank: NL54 KNAB 0258 8897 99