Computersystemen

Onderhoud

Assemblage

Advies

Computersystemen: wij helpen u op weg

Van laptops tot computers en van printers tot beeldschermen: soms doen ze niet meer wat ze moeten doen. Gelukkig kunnen veel problemen verholpen worden door onderhoud en kleine aanpassingen, maar ook wanneer uw trouwe apparaat toch vervangen moet worden kunnen we u veel geld besparen door onderdelen precies aan te sluiten op uw wensen en eisen. Zo betaalt u niet voor iets wat u nooit gebruikt, en heeft u toch de beste gebruikservaring. Dit alles met de service die u van ons gewend bent.

Informatie: Onderhoud

Globaal gezien hebben vooral bewegende delen fysiek onderhoud nodig, computers en laptops zijn daar geen uitzondering op. Wij verhelpen klachten over snelheid, geluidsproductie en geheel niet meer opstartende apparatuur, meestal zonder dat vervanging nodig is!

Informatie: Assemblage

Iedereen heeft andere wensen en eisen aan een gloednieuwe computer, server of NAS. Young Technology kan voor u precies het systeem bouwen wat voldoet aan uw eisen, en dat zorgt niet alleen voor de beste gebruikservaring. Omdat door ons geleverde systemen precies aansluiten op wat u nodig heeft, voorkomt het ook dat u teveel uitgeeft aan onderdelen die u helemaal niet nodig heeft. Alle geleverde systemen zijn natuurlijk gewoon voorzien van 2 jaar garantie, en bevatten altijd hoge kwaliteit onderdelen.

Informatie: Advies

Wanneer een oude computer, server, beeldscherm of helemaal iets anders vervangen dient te worden zijn er allerlei opties, wij helpen met het maken van de goede keuzes zodat u later geen spijt heeft van uw nieuwe aankoop. 
Ook bij twijfels over het behouden of vervangen van apparatuur, of vragen over het zelf bouwen van computers kunt u gerust bij Young Technology terecht!

Prijzen: transparant en duidelijk

Achteraf

Betaal naderhand met pin of iDeal

17.50/half uur
  • Snel en handig voor kleine problemen
  • Geen voorrijkosten in Vlissingen

Prepaid

Betaal vooraf 5 uur, met korting!

15.00/half uur
  • Voor €150.- recht op 5u ondersteuning
  • Niet goed, geld terug op niet gebruikte uren

Offerte

Betaal naderhand met pin of iDeal

Op aanvraag
  • Altijd een maatwerk oplossing binnen uw situatie
  • Volledig vrijblijvend

Contact: vrijblijvend en voor alle vragen of problemen

Bedrijfsinformatie

Young Technology
Van der Maelstedeweg 62
4561GV Hulst

Hoe kunt u ons bereiken

Daan de Koning
Telefoon/Whatsapp: 0118 -233009
Mail: daan@youngtechnology.nl

Praktische informatie

KVK: 74612549
Bank: NL54 KNAB 0258 8897 99