fbpx

Websites

Onderhoud

Ontwikkeling

Advies

Uw eigen website: wij zorgen dat het werkt

Een eigen website geeft eindeloos veel mogelijkheden voor uw onderneming: u kunt (toekomstige) klanten informeren, contact laten opnemen en natuurlijk nog veel meer. Dit alles in uw eigen huisstijl, met ruimte voor alles wat u graag met uw doelgroep wilt delen. Wanneer u al een website heeft kunnen we u helpen deze te onderhouden, door nieuwe informatie of foto's toe te voegen of door de snelheid te verhogen en de beveiliging te verbeteren. Liever een compleet nieuwe website of advies over een bestaande situatie? Young Technology staat voor u klaar!

Informatie: Onderhoud

Websites gaan normaal gezien gemakkelijk een aantal jaar mee, maar dat wil niet zeggen dat ze tussendoor niet aangepast of veranderd moeten worden. Soms werkt een bepaald onderdeel niet meer of wilt u zelf iets veranderen en is de oorspronkelijke websitebouwer te druk of niet bereikbaar. Geen probleem, wij werken ook met websites die we niet zelf ontwikkeld hebben.

Informatie: Website ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van een website komt veel kijken: beveiliging, vindbaarheid, de huisstijl en zelfs wettelijke verplichtingen. Bij ons hoeft u daar allemaal geen rekening mee te houden, en kunt u zich focussen op de content! Goede communicatie met u als klant staat bij ons op nummer 1, van de eerste demo tot de laatste puntjes op de i staan.

De afgelopen tijd is het gebruik van een website sterk veranderd. Waar vroeger computers verantwoordelijk waren voor al het websiteverkeer, gebruiken bezoekers tegenwoordig veel vaker een smartphone. Daarom zijn alle door ons geleverde websites responsive, zodat ze er op ieder apparaat mooi uitzien.

Informatie: Advies

Twijfels over uw bestaande website? Met onze kennis en ervaring van websites kunnen we uw vragen vast en zeker beantwoorden, en komen we tot een goede oplossing voor uw probleem.

Prijzen: transparant en duidelijk

Achteraf

Betaal naderhand met pin of iDeal

17.50/half uur
  • Snel en handig voor kleine problemen
  • Geen voorrijkosten in Vlissingen

Prepaid

Betaal vooraf 5 uur, met korting!

15.00/half uur
  • Voor €150.- recht op 5u ondersteuning
  • Niet goed, geld terug op niet gebruikte uren

Offerte

Betaal naderhand met pin of iDeal

Op aanvraag
  • Altijd een maatwerk oplossing binnen uw situatie
  • Volledig vrijblijvend

Contact: vrijblijvend en voor alle vragen of problemen

Bedrijfsinformatie

Young Technology
Van der Maelstedeweg 62
4561GV Hulst

Hoe kunt u ons bereiken

Daan de Koning
Telefoon/Whatsapp: 0118 -233009
Mail: daan@youngtechnology.nl

Praktische informatie

KVK: 74612549
Bank: NL54 KNAB 0258 8897 99